Получихте нова обява по филтър
Без снимка





Промяна на цена на наблюдавана обява
Без снимка промяна в цена


стара цена
нова цена
Вход | Нова Регистрация
Иконка добави обява ДОБАВИ ОБЯВА
Начало Публикуване Търсене Новини Rent-a-car Средни цени Дилъри Моите обяви
Редактирана в 6:28 ч. на 20 март 2024 г.
Обявата е посетена 1011 пъти.

Технически данни


Състояние
Нов
Други
Лизинг

Допълнителна информация


Прикачна пръскачка Моccia Rio 3000 и 2200 литра
Италиянските прикачни пръскачки Moccia имат уникален дизайн и отговарят на всички европейски изисквания. Шасито на пръскачката е обработено в специални вани против корозия. Пръскачките се предлагат в две големини на резервоара 2200л. и 3000л. Оборудвани са с италиански помпи Annovi Reverberi или Comet. За добро смесване на разтвора в основния резервоар на пръскачката е оборудван със съвременна бъркалка.
Клиентът може да избере работна ширина на крилата от 15 до 28 метра. Голямо предимство на тези пръскачки е стабилизираното окачване на щангите на пръскачката чрез хидравлични цилиндри и окачване на паралелограм за управлението на хидравличните цилиндри. Дизайнът на крилата е изграден по начин, по които да предпазва от счупване на дюзите при удар.
За управление на секциите на крилата пръскачката може да бъде оборудвана с механична (ръчна) или електронно разпределителна система (арматура). Крилата на пръскачката са оборудвани с немски дюзи Lechler - лидерът на производството на дюзи. Системата за контрол на функциите на пръскачката също са немско производство на фирмата Muller Elektronik. Първият вариант е с терминал Spraylight позволяващ поддържане на нормата на пръскане независимо от скоростта на движение и ръчно изключване на дюзите при прекопирване.
Вторият вариант включва ISOBUS Навигационна система Track Guide 2, чрез което се осъществява поддържане на нормата на пръскане независимо скоростта на движение и едновременно с това автоматичното изключване на секциите при препокриване или при маневра накрая на блока. Опционално вторият вариант може да бъде надграден до автоматичен контрол на височината на крилата и копиране на терена - Distance. Пръскачката има допълнително всмукателен филтър + маркуч за пълнене от външен източник.
Виж всички обяви в universal_nvg.mobile.bg
Универсал-НВГ ООД] cover
Контакти с продавача
Универсал-НВГ ООД
0889231012;0885331355
Медал за прослужено време
В mobile.bg от 2013 г.
https://universal_nvg.mobile.bg
Регион: обл. Велико Търново, гр. Долна Оряховица
Местоположение: Сергей Румянцев 24, BG040310925
област Благоевград област Бургас област Варна област Велико Търново област Видин област Враца област Габрово област Добрич област Кърджали област Кюстендил област Ловеч област Монтана област Пазарджик област Перник област Плевен област Пловдив област Разград област Русе област Силистра област Сливен област Смолян област София област Стара Загора област Търговище област Хасково област Шумен област Ямбол град София
Покажи местоположението на картата
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ КЪМ ПРОДАВАЧА
captcha
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕТО

Пръскачка Moccia Моccia Rio 3000 и 2200 НАЛИЧНИ❗
Обява: 61668684132607049

Намира се в гр. Долна Оряховица
11 лв.
История на цената

Цената е без ДДС
ЗАПАЗИ ОБЯВАТА
Още обяви в mobile.bg

Още обяви в mobile.bg от Универсал-НВГ ООДВиж всички

oбяви за коли Селскостопански Пръскачка MocciaПръскачка Moccia Моccia Rio 3000 и 2200 НАЛИЧНИ❗